Originalni rezervni deli Kia

Zakaj uporabljati originalne dele Kia? Predvsem zato, ker so zasnovani posebej za vašo Kio, kar zagotavlja njihovo dolgoletno delovanje. Ne popustite kompromisom in zahtevajte zgolj original.

Originalni deli Kia imajo vrsto prednosti:

  • ponovno vzpostavijo prvotno stanje vaše Kie, s čimer ta ohranja vrednost,
  • so izjemno trpežni in nudijo odlično vrednost za denar skozi ves življenjski cikel vozila,
  • se popolnoma prilegajo, kar omogoča optimalno delovanje,
  • pooblaščeni servisi se z njimi oskrbijo hitro, kar skrajša čas popravila,
  • so izdelani po najvišjih standardih,
  • zagotavljajo najdaljši čas varnega delovanja.

DOBRO JE VEDETI!

Vetrobransko steklo zagotavlja jasen pogled na cesto in varno vožnjo. Originalno vetrobransko steklo Kia je izdelano iz večjega števila slojev stekla, kar zagotavlja največjo togost karoserije in zmanjšuje možnost večjih poškodb v primeru nezgode. Nižja cena pomeni manjšo togost stekla in posledično vozila. Ne sprejmite kompromisov pri menjavi stekla in zahtevajte ORIGINAL.

Od 24,90 EUR

Set metlic prednjih brisalcev

Poškodovani brisalci povečujejo možnost poškodb stekla in vplivajo na varnost v cestnem prometu. Originalni brisalci Kia omogočajo optimalno brisanje in odlično vidljivost.
Od 52,90 EUR (kos)

Senzor TPMS za nadzor tlaka v pnevmatikah

Pravilen tlak v pnevmatikah zagotavlja optimalen oprijem, pravo lego vozila in najmanjšo porabo. Originalni TPMS senzor Kia razbira tlak v pnevmatikah vaše Kie in vas obvešča o spremembah.
Od 49,90 EUR

Zavorne ploščice zadaj

Zavorne ploščice se razlikujejo po kakovosti in ceni, nizka cena pa pogosto pomeni slabšo kakovost. Pri Kii nudimo izključno zavorne sisteme, ki zagotavljajo najkrajšo zavorno pot in optimalno zaviranje.
Od 62,90 EUR

Zavorni diski spredaj

Zavorni diski so pomemben del zavornega sistema vozila. Ker se sčasoma obrabijo, jih je potrebno redno menjati – na njihovo obrabo kaže vibriranje ali tresenje volana pri zaviranju.
Od 1,46 EUR

Originalne žarnice Kia

Z originalnimi žarnicami iz naše obsežne ponudbe si zagotovite optimalno vidljivost na cesti ter svojo Kio še bolj uskladite z osebnim stilom.
Več

Preverite več o originalnih rezervnih delih

Prijavite vozilo na servis

Prijava na servis
Obseg in cena izdelkov iz ponudbe opreme za nadgradnjo sta odvisna od modela vozila, osnovne opreme in leta izdelave. Slike v letaku so simbolične. Vse ponudbe vključujejo DDV in se lahko med letom spremenijo. Ponudba velja do izteka zalog. Občasno se lahko zgodi, da izdelki zaradi večjega povpraševanja niso takoj na voljo. V ponudbi niso zajeti stroški montaže, če ni navedeno drugače. Rezervni deli Economy Line niso na voljo za vse modele Kia. Za več informacij glede ponudbe za vaše vozilo povprašajte svojega servisnega svetovalca Kia. Za ceno pregleda stanja vozila in akumulatorja kontaktirajte svojega pooblaščenega trgovca Kia. V ceno sezonskega pregleda nista vključena vgradnja materiala in morebitno dodatno delo. Ponudbe so na voljo izključno pri pooblaščenih serviserjih Kia. Pridržujemo si pravico do tiskarskih napak in sprememb.

Obvestilo

S tehnologijo piškotkov (cookies) vam omogočamo kar najboljše doživetje naše spletne strani. Podatki pridobljeni preko piškotkov so anonimni. Prosimo označite ali se strinjate z uporabo te tehnologije.

Se strinjam Več o piškotkih