Economy Line

Varčujte z denarjem, ne s kakovostjo!

Rezervni deli linije Economy Line so zasnovani za nekatera vozila Kia, stara nad 5 let. So ustrezno prilagojeni, ponujajo pa enako varnost kot originalni deli in vrhunsko kakovost, vendar po nižji ceni. Od izvirnih originalnih rezervnih delov so v povprečju cenejši za 30 odstotkov.

Prednosti servisa v pooblaščeni mreži Kia, ob uporabi delov Economy Line:

  • optimizacija stroškov vzdrževanja,
  • kakovost rezervnih delov nadzoruje Kia,
  • veljajo enaki garancijski pogoji kot pri originalnih rezervnih delih,
  • ob rednem obisku pooblaščeni servis strokovno preveri tehnično brezhibnost vozila in brezplačno preveri morebitne tehnične akcije, ki jih nudi Kia,
  • potrjena servisna knjiga s strani pooblaščenega serviserja.

Linija Economy Line (oznaka Product Line 2) lahko obsega skupine delov: filter zraka, akumulator, zavorni diski, zavorne ploščice, žarnice, filter kabine, potisni ležaj sklopke, lamela sklopke, filter goriva, žarilne svečke, filter olja in vžigalne svečke.

Rezervni deli Economy Line niso na voljo za vse modele Kia. Za več informacij glede ponudbe in možnosti vgradnje za vaše vozilo povprašajte svojega servisnega svetovalca Kia.

Prijavite vozilo na servis

Prijava na servis
Obseg in cena izdelkov iz ponudbe opreme za nadgradnjo sta odvisna od modela vozila, osnovne opreme in leta izdelave. Slike v letaku so simbolične. Vse ponudbe vključujejo DDV in se lahko med letom spremenijo. Ponudba velja do izteka zalog. Občasno se lahko zgodi, da izdelki zaradi večjega povpraševanja niso takoj na voljo. V ponudbi niso zajeti stroški montaže, če ni navedeno drugače. Rezervni deli Economy Line niso na voljo za vse modele Kia. Za več informacij glede ponudbe za vaše vozilo povprašajte svojega servisnega svetovalca Kia. Za ceno pregleda stanja vozila in akumulatorja kontaktirajte svojega pooblaščenega trgovca Kia. V ceno sezonskega pregleda nista vključena vgradnja materiala in morebitno dodatno delo. Ponudbe so na voljo izključno pri pooblaščenih serviserjih Kia. Pridržujemo si pravico do tiskarskih napak in sprememb.

Obvestilo

S tehnologijo piškotkov (cookies) vam omogočamo kar najboljše doživetje naše spletne strani. Podatki pridobljeni preko piškotkov so anonimni. Prosimo označite ali se strinjate z uporabo te tehnologije.

Se strinjam Več o piškotkih